Alper Gezeravcı, Kırıkkale Üniversitesi’ne geliyor

Alper Gezeravcı, Kırıkkale Üniversitesi’ne geliyor
 Muhabir
Türkiye’nin ilk uzaya çıkan astronotu olan Alper Gezeravcı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Kırıkkale’ye geliyor. Üniversite öğrencileriyle buluşacak olan Gezeravcı ve Kacır, teknoloji alanında yapılan çalışmaları anlatacaklar.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞACAK

Akademik eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, Türkiye’nin ilk uzaya çıkan astronotu olan Alper Gezeravcı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır’ı ağırlayacak. Kacır ve Gezeravcı, gün içerisinde Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen programlara da katılım sağlayacak. Kırıkkale Üniversitesi’nde öğrencilere teknoloji alanında yapılan çalışmaları anlatacak olan Kacır ve Gezeravcı, daha sonra Kırıkkale şehir merkezinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

alper-gezeravci-kirikkale-universitesine-geliyor-1.jpg

UZAY DENEYİMLERİNİ ANLATACAK

26 Mart Salı günü saat 10.30’da Kırıkkale’ye gelecek olan Kacır ve Gezeravcı, aynı zamanda Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’ni de ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alacak. Alper Gezeravcı, aynı zamanda havacılık ve uzay konularında meraklı olan öğrencilere bilgi verecek. Gezeravcı, öğrencilerin kendilerine yönelteceği soruları cevaplayacak ve onlarla deneyimlerini paylaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.