Anadolu Gençlik Derneği, Gazze için buluşacak

Anadolu Gençlik Derneği, Gazze için buluşacak
 Muhabir
Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi, Gazze’ye destek için program düzenleyecek. Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, “Bütün vatandaşlarımızı programımıza bekliyoruz. Artık akan bu kan durmalıdır” dedi.

İSRAİL’E KARŞI TEPKİ GÖSTERECEKLER

İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılar devam ediyor. Binlerce insanın hayatını kaybettiği saldırılara karşı tepki göstermek amacıyla Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi, Gazze’ye destek için program düzenleyecek. 27 Mart Çarşamba günü saat 19.12’de iftar saatinde Kırıkkale Adliyesi karşısındaki Büyük Şehir Parkında “Gazze’ye destek ve Sinonizme Lanet” sloganı adı altında program düzenleyecek.

SESİMİZİ YÜKSELTMEK ZORUNDAYIZ

Programla ilgili AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, “Allah’ın yardımı başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm Müslümanlarla olsun. Allah’ın laneti de başta siyonizm olmak üzere tüm zalimlerin ve İslam düşmanlarının üzerine olsun. Gazze’de şu an bütün insanlığın gözü önünde bir vahşet işleniyor, büyük acılar yaşanıyor. Bu sebepten dolayı sesimizi tekrar yükseltmek ve tekrar meydanlara inmek gerektiğini düşünüyoruz.”

anadolu-genclik-dernegi-gazze-icin-bulusacak.jpg

İFTAR OLARAK SU VE HURMA DAĞITILACAK

“Bu amaçla, 27 Mart Çarşamba saat 19.12’de (iftar saatinde) adliye karşısındaki Kırıkkale Büyük Şehir Parkında Gazze’ye Destek Siyonizme Lanet programımız ve basın açıklamamız olacaktır İnşallah. İftariyelik olarak su ve hurma dağıtılacaktır. Program Kur’an tilaveti, dua, basın açıklaması ve cemaatle akşam namazı kılınması şeklinde yapılacaktır” dedi. Bayraktar ayrıca, “Tüm halkımızı davet etmek konusunda, bütün teşkilatlarımızın, kardeşlerimizin, ağabeylerimizin ve bütün duyarlı STK’larımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Bu vesile ile müsait olan herkesi basın açıklamamıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.