Kırıkkale’de köylerin yaşam kalitesi artıyor

Kırıkkale’de köylerin yaşam kalitesi artıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, köy ziyaretleri kapsamında Keskin ilçemize bağlı Yeniyapan Köyü’nü ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Makas, köy içine yapılan ve yapımı tamamlanan 3 bin 500 m²’lik kilit parke çalışmasını yerinde inceledi. Ziyareti sırasında Şehit Uzman Aykut Karaca'nın kabristanını ziyaret ederek dua eden Valimiz, şehidimizin yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu. Yapılan çalışmaların köye hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Makas’a vatandaşlar ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

kirikkalede-koylerin-yasam-kalitesi-artiyor-1.jpg

ÜST VE ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Ziyareti sırasında Şehit Uzman Aykut Karaca'nın kabristanını ziyaret ederek dua eden Valimiz, şehidimizin yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu. Vali Makas yaptığı açıklamada: "Köylerimiz bizim için çok önemlidir. Devletimiz ve hükümetimiz, köylerimizin kalkınması ve gelişmesi için birçok yatırım yapmaktadır. Bugün Yeniyapan Köyü'nde yaptığımız bu çalışmalarla, köyümüzün altyapısını güçlendiriyor ve köy sakinlerimizin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz."

kirikkalede-koylerin-yasam-kalitesi-artiyor-2.jpg

SOSYAL HAYATA KATKISI ANLATILDI

Vali Makas'ın incelemeleri sırasında: Kilit parke çalışmasının yapılmasında kullanılan malzemeler ve işçilik hakkında bilgi verildi. Çalışmanın köy ekonomisine ve sosyal hayatına katkısı hakkında görüşler alındı. Köy sakinlerinin diğer ihtiyaç ve talepleri de dinlendi. Vali Makas'ın ziyaretinden ve yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vali Makas'a köylerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.