Kırıkkale'nin Çağdaş Sesi: Yenigün'den Herkese Merhaba

Sevgili Kırıkkaleliler,

Bu satırları, yeni bir başlangıcın heyecanı ve sorumluluğuyla yazıyorum. Yenigün ailesine katılmanın coşkusu içinde, Kırıkkale'nin özgün dokusunu yansıtmaya, topluluğumuzun sesini yükseltmeye hazırız. Bildiğiniz gibi, gazetemizi satın aldık ve artık Yenigün, yeni isimlerle ve yeni bir vizyonla sizlerle buluşuyor.

Yenigün gazetesinin bugüne kadar gelmesinde emeği geçen imtiyaz sahipleri başta olmak üzere tüm çalışanlarına ve emektarlarına teşekkür ediyorum.

Gazetecilik, toplumun aynasıdır. Yerel gazeteler, bir şehrin nabzını tutan, yerel değerleri yücelten önemli araçlardır. Biz, Yenigün olarak, Kırıkkale'nin çeşitli renklerini ve zenginliklerini yansıtmayı, bu güzel topraklarda yeşeren her sesi duyurmayı amaçlıyoruz.

Her bir yerel gazetenin temel görevi, toplumunu bilgilendirmek, eğitmek ve bir araya getirmektir. Yerel gazeteler, yerel gelişmeleri takip ederken, şehrin kültürel mirası, sosyal etkinlikleri ve toplumsal dinamikleriyle de ilgilenir. Bu bağlamda, biz Yenigün ailesi olarak, Kırıkkale'nin geçmişini anlamak, bugününü değerlendirmek ve geleceğe ışık tutmak için buradayız.

Gazetemiz, siyasi renklerden bağımsız, doğru bilgilerle donanmış bir şekilde haber sunacak. Her bir okuyucumuzun eşit mesafede olduğu, farklı bakış açılarını içeren bir gazete olma taahhüdü, yayın prensiplerimizin temelini oluşturuyor.

Geri bildirimleriniz, önerileriniz ve hikayelerinizle gazetemizi zenginleştirmenizi bekliyorum. Unutmayalım ki, yerel gazeteler, toplumun kalbinde atar. Sizlerle birlikte, Kırıkkale'nin sesini yükseltmek ve şehrimizi daha da güzelleştirmek için buradayız.

Saygılarımla,
İLYAS ŞEN
Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Bu yazı toplam 107 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlyas Şen Arşivi