Minik astronot, Alper Gezeravcı ile buluştu

Minik astronot, Alper Gezeravcı ile buluştu
ASTRONOT KIYAFETLİ 5 YAŞINDAKİ MİRA, ALPER GEZERAVCI'YI TÜRK BAYRAĞIYLA KARŞILADI

Kırıkkale Belediyesi'ne ait Bilim Merkezi'ni ziyaret eden Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı, astronot kıyafetli 5 yaşındaki Aymira elinde Türk bayrağıyla karşıladı. Çok sayıda öğrenci, Gezeravcı'dan imza alabilmek için birbiriyle yarıştı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'ni ziyaret etti. Astronot kıyafetli 5 yaşındaki Aymira Uslu, elinde Türk bayrağı ile Gezeravcı'yı karşıladı. Bilim Merkezi önünde toplanan öğrenciler, "Kırıkkale seninle gurur duyuyor" sloganı atarak, Gezeravcı'ya ilgi gösterdi. Çok sayıda öğrenci, Gezeravcı'dan imza alabilmek için birbiriyle yarıştı. İmzanın ardından Gezeravcı, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

minik-astronot-alper-gezeravci-ile-bulustu-2.jpg

ÖĞRENCİLER İÇİN İMZA ATTI

10 yaşındaki Akif Erken, Alper Gezeravcı'yı görmek için geldiğini belirterek imza aldığım için de çok mutlu olduğunu söyledi. 9 yaşındaki Ayşe Hüma, "Çok güzel bir andı. Bunu değerlendirdim. Çok güzel oldu. Alper Gezeravcı herkese imza attı" dedi. 9 yaşındaki Miraç Güner ise, Alper Gezeravcı'yı çok sevdiğini belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.