Mustafa İşler’den Gazetekale’ye ziyaret

Mustafa İşler’den Gazetekale’ye ziyaret
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, Gazetekale’yi ziyaret etti. Yapacakları projeler hakkında bilgiler veren İşler, “Kırıkkale’nin her alanında sorunları çözülmüş bir şehir olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİSİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, Gazetekale Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşi, İşler’e çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti.

KIRIKKALE’DE BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, Gazetekale’nin Kırıkkale’de hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli işlere imza attığına vurgu yaptı. Yapacakları projelerden bahseden İşler, “Kırıkkale bizim davamız, Kırıkkale’ye hizmet bizim davamız. Her bir ağlayan kardeşimizin meselesi bizim davamız. Tüm Kırıkkale bizim davamızdır. Kısaca benim davam Kırıkkale. Bu davamız yeni başlamadı. Seçildiğimiz zaman inşallah Kırıkkale’de büyük işlere imza atacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.