Mustafa Özbek, Bahşılı’ya talip

Mustafa Özbek, Bahşılı’ya talip
 Muhabir
Kırıkkale’nin eğitim camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan eğitimci-okul müdürü Mustafa Özbek, AK Parti’den Bahşılı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Özbek, Bahşıılı’ya en güzel hizmetleri sunmak için çalışacaklarını söyledi.

BAHŞILI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Bahşılı ilçesi de hareketlenmeye başladı. Eğitimci Mustafa Özbek, AK Parti’den Bahşılı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kurumundan istifa ederek başvurusunu gerçekleştiren Özbek, Bahşılı’nın daha iyi hizmetler alabilmesi ve Bahşılı’nın gerçekten de daha ileriye gitmesi amacıyla gereken çalışmayı sergileyeceğini söyledi.

BÖLGENİN GÖZBEBEĞİ HALİNE GELECEK

Özbek ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri doğrultusunda Bahşılı’ya azim ve kararlılıkla aday adayı olduğunu Bahşılı’nın çehresini değiştireceklerini ve İç Anadolu Bölgesinin gözdesi yapacaklarını söyledi. Özbek, “31 Mart 2024 tarihinde aday olmak için projelerimizle yola çıktık. ‘Bahşılı ilçemizi bölgenin gözbebeği yapacağız’ sloganı kapsamında çıkmış olduğumuz bu yolda elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde İlçe halkımız ile sırt sırta, gönül gönüle vererek daha yaşanılır ve gözde bir ilçe haline getireceğiz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz bu topraklara en güzel projelerin hayata geçmesini sağlayacağız” dedi.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.