Yahşihan’da araç bakımları yapılıyor

Yahşihan’da araç bakımları yapılıyor
 Haber Merkezi
Yahşihan Belediyesi, vatandaşlarına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, belediye hizmet araçlarının tüm bakımları ve onarımları, Kademe Amirliği'nde titizlikle gerçekleştiriliyor.

DAHA ETKİN HİZMET SUNABİLİYORUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yaptığı açıklamada, "Kıymetli vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli hizmet vermek için belediye hizmet araçlarımızın bakımlarını ve onarımlarını kendi imkanlarımızla Kademe Amirliğimizde gerçekleştiriyoruz. Bu sayede araçlarımızın her zaman en iyi durumda olmasını sağlayarak, vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha etkin hizmet sunabiliyoruz." dedi.

yahsihanda-arac-bakimlari-yapiliyor-1.jpg

YAHŞİHAN İÇİN BİRLİKTE SAHADAYIZ

Sungur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm gücümüzle Yahşihan'ımız için sahadayız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Bu nedenle, altyapı çalışmalarından parklara, sosyal alanlardan çevre düzenlemesine kadar birçok alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, Yahşihan'ı modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir” dedi. Yahşihan Belediyesi'nin bu çalışmaları, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar, belediyenin araçlarının her zaman bakımlı ve temiz olmasından ve kendilerine hızlı bir şekilde hizmet sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.