Liselilerden anlamlı ziyaret

Liselilerden anlamlı ziyaret
 Haber Merkezi
Kırıkkale Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi değerler eğitimi kulübü öğretmen ve öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Öğrenciler, okullarının ismini taşıyan şehit Ali Tonga'nın ailesini evinde ziyaret ederek, şehidimize saygı ve minnetle andılar.

HERKESİ DUYGULANDIRDI

Ziyarette şehidin ailesiyle sohbet eden ve dua okuyan öğrenciler, şehitlik ruhunu ve vatan sevgisini de kalplerine kazıdılar. Etkinlik kapsamında Kent Ormanı'na dikilen fidanların da bakımını yapan öğrenciler, fidanlara su vererek çevreye duyarlılıklarını da göstermiş oldular.

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin bu anlamlı etkinliği bizleri duygulandırdı.”

liselilerden-anlamli-ziyaret.jpg

MANEVİ DEĞERLER GELİŞİYOR

“Öğrencilerimiz, şehitlerimize olan saygılarını ve minnetle andıklarını bir kez daha göstermiş oldular. Ayrıca Kent Ormanı'na dikilen fidanlara su vererek de çevreye duyarlılıklarının altını çizdiler. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerini geliştirmeleri açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Hem şehit ailelerimize hem de öğrencilerimize teşekkür ediyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.