Ailelerin yeni trendi; Bebek Spa

Ailelerin yeni trendi; Bebek Spa
Bebek Spa, diğer adıyla bebeğe uygulanan rahatlatıcı bir masaj çeşididir. Genellikle bebek yağı ile yapılan bu masaj, duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunur ve uyku problemleri, gaz problemleri gibi birçok alanda pozitif bir etkiye sahiptir.

BEBEK SPA NEDİR?

Bebek spa, bebeklerin su ile etkileşim kurmasını sağlayan bir aktivitedir. Bebek spa merkezlerinde, bebekler boyun simidiyle birlikte özel olarak hazırlanmış havuzlarda yüzdürülür. Ayrıca, bebeklere masaj ve çeşitli aktiviteler uygulanır.

bebek-spa2.jpg

BEBEK SPA’NIN FAYDALARI NELERDİR?

• Bebeğin fiziksel gelişimini destekler. Bebeğin kaslarını güçlendirmeye ve motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.
• Bebeğin zihinsel gelişimini destekler. Duyularını ve öğrenmesini geliştirmeye yardımcı olur.
• Bebeğinizin rahatlamasına yardımcı olur. Bebeğin stresini azaltmaya ve uykuya dalmasını kolaylaştırmaya yardımcı olur.
• Çocuğunuzun sosyalleşmesine yardımcı olur. Bebek spa, bebeğin diğer bebeklerle ve yetişkinlerle etkileşim kurmasına yardımcı olur.

bebek-masaj.jpg

BEBEK SPA'NIN BAZI SPESİFİK FAYDALARI ŞUNLARDIR:

• Kolik ve gaz sancısını azaltır. Suyun rahatlatıcı etkisi, kolik ve gaz sancısının azalmasına yardımcı olur.
• Büyüme ağrılarını hafifletir. Suyun sıcaklığı, bebeğin kaslarını rahatlatarak büyüme ağrılarını hafifletmeye yardımcı olur.
• Diş çıkarma ağrılarını hafifletir. Suyun sıcaklığı, bebeğin diş etlerini rahatlatarak diş çıkarma ağrılarını hafifletmeye yardımcı olur.
• Cildin yumuşamasına ve gevşemesine yardımcı olur. Suyun nemlendirici etkisi, bebeğin cildini yumuşatmaya ve gevşetmeye yardımcı olur.
• Bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Suyun antiseptik etkisi, bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

spa.jpg

BEBEK MASAJI KAÇ AYLIKKEN YAPILIR?

Bebekler 21 günlükten itibaren suyun içinde güvende olmayı ve suda doğal reflekslerini geliştirmeyi öğrenebilirler. Yeni doğan, 3 kiloyu aşmış, göbek bağı düşen, banyo yapabilen bilinen bir enfeksiyonu veya cilt, eklem rahatsızlığı olmayan tüm bebeklerimiz spa’dan faydalanabilir.

bebek-spaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.