AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen;” Milletimiz için durmadan mücadelemiz devam edecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen;” Milletimiz için durmadan mücadelemiz devam edecek”
"2023 Şehir Buluşmaları" etkinliği kapsamında Kırıkkale'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Engin Pehlivanlı'dan bilgi aldı. 

ESNAF ZİYARETLERİ YAPILDI
AK Parti'nin organize ettiği "2023 Şehir Buluşmaları" etkinliği kapsamında Kırıkkale'ye gelen Şen, il teşkilatlarının, belediyelerin ve milletvekillerinin sürekli sahada olduklarını belirterek, "Bu süreçte sıkılmamış bir tek el, çalınmamış bir tek kapı ve girilmemiş bir tek gönül bırakmayacağız." dedi. Partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Engin Pehlivanlı'dan bilgi aldı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Şen, daha sonra il binasında partilerle bir araya geldi, Zafer Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Kaplan ve Pehlivanlı ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya ziyarette bulundu. Saygılı, Şen'e MPT-76 Milli Piyade Tüfeği'nin maketini hediye etti.

"SESSİZ DEVRİM"
Mustafa Şen, Kırıkkale'nin Türk savunma sanayinin üssü olma yolunda emin adımlarla devam ettiğini, Kırıkkale'nin zaten silah fabrikasının bulunduğu çok önemli bir yer olduğuna dikkati çeken Şen, "Şimdi ROKETSAN, jandarmanın yapacağı tesislerle çok daha önemli bir seviyeye doğru geliyor. Türkiye'nin savunma üslerinden birisi olmak, gerçekten Kırıkkaleliler olarak gurur vesilesi." dedi. AK Parti'nin yaptıklarını akademik kitapların önceki yıllarda "sessiz devrim" olarak yazdığını aktaran Şen, şöyle devam etti: "Bu devrim sesli ya da sessiz ama bir devrim olarak devam ediyor. Onun en önemli unsurlarından birisi de bu şehir buluşmalarıdır. 

"SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN BİR PARTİ DEĞİLİZ"
Şen; “AK Parti olarak seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Seçim biter, ertesi gün biz öbür seçime başlarız. Nitekim öyle olmuştur. Seçim yapıldı, ertesi gün Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız bizi MYK toplantısına çağırdı. Toplantı başladı ve seçim startı verdi. Halbuki biz dün akşam seçimdeydik zaten. 'Yerel seçimler' dedi ve startını verdi. O gün bu gündür de çalışıyoruz. Yani seçim bitti seçime çalışıyoruz. 'AK Parti nasıl her zaman, her seferinde kazanıyor' diye birileri bunun sırrını merak ediyorsa sırrı bu arkadaşlar.”

CUMHUR İTTİFAKI MENSUBU PARTİLERLE İŞ BİRLİĞİ OLACAK
Şen, yerel seçimlere Cumhur İttifakı mensubu olan kardeş partileriyle yer yer iş birliklerinin olacağını, partilerin bazen de tek başına seçime gireceklerini, "Çalışacağız ve halkımız bizi tercih edecek. Bunları seçim sürecinde daha yakından takip edeceksiniz. Bunu söylerken bizden çıkan belediyeleri tekrar geri alma planları yapıyoruz. Çalışacağız ve halkımız bizi tercih edecek. Geçen sefer Türk milleti öyle tercih etti. Cumhurbaşkanımız bunu sık sık söyler. 'Aziz milletim' diyerek atıfta bulunur. Türk milletine ve Türk milletinin kararını her zaman baş tacı yapar." diye konuştu. 

“DİKTATÖRLER İKİNCİ TURA GİTMEZ”
Şen, "Muhalefet partilerimiz, 'Asla milli iradeyi anlamamış, demokrasiyi içine sindirememiş, işte şunu yapacak, bunu yapacak, oldu bittiye getirecek' diyorlardı. Ne dedi Amerika'daki ağa babaları olan bir gazete? 'Siz diktatör diktatör diyordunuz da diktatörler ikinci tura gitmez.' Gerçek demokrat, bu memleketin faşistleri ve diktatörleri kimlermiş, birçok seçimi kaybedip halen koltuğunu korumaya çalışanlar kimlermiş bunu aziz milletimiz ve Türk milleti gördü." diye ifade eden Şen, ardından MKE AŞ Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Kaynak: AA


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.