AK Parti İl Başkanı Pehlivanlı’dan Türkyılmaz’a övgü dolu sözler

AK Parti İl Başkanı Pehlivanlı’dan  Türkyılmaz’a övgü dolu sözler
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ı seçim bürosunda ziyaret ederek başarılar diledi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine çok az bir süre kala Yahşihan ilçesinde hareketlilik devam ediyor. Binlerce kişiyle özellikle Pazar günleri sevenleriyle toplantılar düzenleyen Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ı destekçileri yalnız bırakmıyor. MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’nın da katılım sağladığı programda AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı’nın sözleri gündem oldu.

ak-parti-il-baskani-pehlivanlidan-turkyilmaza-ovgu-dolu-sozler-1.jpg

CUMHUR İTTİFAKI’NA UYGUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Pehlivanlı yaptığı konuşmada Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz hakkında “Osman Başkanımız beş yıllık görev süresi boyunca Yahşihan’a çok sayıda eserler kazandırarak başarılı bir belediye başkanlığı örneği sergilemiştir. Kendisi ile Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde çalışmaktan son derece memnun olduğumu hassaten belirtmek isterim. 31 Mart seçimlerinde kendisine başarılar diliyorum”.

ak-parti-il-baskani-pehlivanlidan-turkyilmaza-ovgu-dolu-sozler.jpg

PAZARLIKLAR DEĞİL KARDEŞLİK KAZANACAK

Türkyılmaz toplantıda bulunan vatandaşlara yaptığı konuşmasında: “ Kıymetli hemşehrilerim, bizler düşman değiliz, sadece rakibiz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. İttifakımız bugün bizlere gösteriyor ki 31 Mart Yerel Seçimlerinde kirli pazarlıklar değil kardeşlik kazanacak.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.