AK Parti Yahşihan teşkilatı, aday adaylarıyla buluştu

AK Parti Yahşihan teşkilatı, aday adaylarıyla buluştu
AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı, yerel seçimler için başvuru yapan aday adaylarıyla bir araya geldi. AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Alper Ağaçtan’ın önderliğinde bir araya gelen aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Kırıkkale’nin en önemli ilçeleri arasında yer alan Yahşihan’da AK Parti’den aday adaylık başvurusu yapanlar yemekte bir araya geldi. Yahşihan İlçe Başkan Alper Ağaçtan’ın öncülüğünde bir araya gelen aday adayları, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Yerel seçim için yapılacak çalışmaların ele alındığı yemekte, adaylık konusundaki süreç değerlendirildi.

yahsihan-ak-parti-2.jpg

BÜTÜN ADAY ADAYLARIMIZIN YANINDAYIZ

Yemeğe katılan herkese teşekkür eden Ağaçtan, yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini vurguladı. Yahşihan’ın Kırıkkale’nin en gözde ilçeleri arasında yer aldığına dikkat çeken Ağaçtan, “Bütün aday adaylarımıza bu süreçte başarılar diliyorum. Yapacakları güzel proje ve yatırımlarla Yahşihan’ı daha ileri noktaya taşıyacaklarından eminim. Bütün aday adaylarımızın yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

ak-parti-yahsihan-3.jpg

HER ŞEY YAHŞİHAN İÇİN

Ağaçtan, “AK Parti Yahşihan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Tanıtım Yemeğinde Parti Yöneticilerimiz, Teşkilat Başkanlarımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte Aday Adaylarımızla bir araya geldik. Birbirinden değerli Aday Adaylarımızla sohbet ve muhabbet içerisinde birliğimizin ve beraberliğimizin daimi için söz verdik. Yahşihan hepimizin. Her şey Yahşihan için” şeklinde konuştu.

ak-parti-yahsihan-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.