Akyön, Balkan şampiyonasına görevlendirildi 

Akyön, Balkan şampiyonasına görevlendirildi 
Romanya’nın Başkenti Bükreş’te Balkan Ülkeleri “MTB DH Balkan Bisiklet Şampiyonası” düzenleniyor. Şampiyonaya Türkiye’yi idareci temsilci olarak Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön görevlendirildi. 

ŞAMPİYONA START ALDI 
Gencinden yaşlısına toplumda bulunan her kesimi bisiklet sürmeye teşvik eden ve bisiklet sürmeyi sevdirmeyi amaç edinen Türkiye Bisiklet Federasyonu, hem ülke genelinde hem de ülke dışında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Balkan Ülkeleri arasında düzenlenen ve bu yıl ise Romanya’nın Başkenti Bükreş’te gerçekleştirilecek olan “MTB DH Balkan Şampiyonası” start aldı. 

YETKİLİLERLE GÖRÜŞME YAPTI 
Şampiyonaya Türkiye’yi idareci temsilci olarak Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön görevlendirildi. Akyön, “Yaklaşık üç saat süren bu yarışlar Brassovia’da 1600 takımdaki dağda yapılıyor. İnşallah bizlerde hem ilimiz Kırıkkale’yi hem de Türkiye’yi daha uluslararası çapta temsil etmek için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” dedi. Akyön, yarışmalar kapsamında Romanya Federasyon Başkanı Catalin Sprinceana ve Yunanistan Federasyon Başkan Yardımcısı Nondas ile görüştü. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ 
Türkiye’nin uluslararası dünyaya açılan, sporculuktan yetişen başarılı uluslararası temsilcisi Alper Kasapoğlu ile birlikte Balkan ülkeleri federasyon başkanları ile görüştü. 
Akyön, “Ülkemizin doğal güzelliklerine MTB DH’li eklemeliyiz. Bu konuda inşallah çalışacağız. Türkiye Bisiklet Federasyonu olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.