Baro Başkanı Tekin, hızlı başladı

Kırıkkale Baro Başkanı Turan Zeki, seçimi kazandıktan sonra çalışmalarına hızlı başladı. Meslektaşlarının sorunlarının çözümü için çalışma gerçekleştiren Zeki, Keskin Adliyesi ve Keskin Ceza İnfaz Kurumları’na ilk ring seferini gerçekleştirdi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kırıkkale Barosu, Keskin Adliyesi ve Keskin Ceza İnfaz Kurumları’na ilk ring seferini Baro Başkanı Av. Turan Zeki’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Bu önemli etkinlik, avukatların mesleki sorunlarını yerinde incelemek amacıyla düzenlendi. Baro Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Sefer sırasında, Başkanımız Av. Turan Zeki, meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunları tespit etmek ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmak amacıyla Keskin Cumhuriyet Başsavcısı, Keskin Adliyesi Yazı İşleri Müdürü ve Keskin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü ile görüşmelerde bulundu," denildi.

İLK RİNG SEFERİ TAMAMLANDI

Bu ilk ring seferi, avukatların adli süreçlerdeki yaşadıkları zorlukları daha iyi anlayarak, gerekli iyileştirmeleri sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Av. Zeki’nin gerçekleştirdiği incelemelerin ardından, meslektaşlarının talepleri üzerine çeşitli çözüm önerileri üzerinde durulacağı belirtiliyor.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRÜRÜYORUZ

Kırıkkale Barosu, bu tür ziyaretlerin düzenli olarak yapılmasının, avukatların çalışma koşullarını iyileştirmek ve adalet sistemine katkıda bulunmak adına büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Gelecek seferlerin planlamaları üzerinde de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri