Başkan Önal, esnafların yanında

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, "Esnafımızı ziyaret etmeye, hâl hatır sormaya, sohbetleri ile gönüllerimizi zenginleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kırıkkale'nin her alanda sorunlarını çözmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, "Esnafımızı ziyaret etmeye, hâl hatır sormaya, sohbetleri ile gönüllerimizi zenginleştirmeye devam ediyoruz" dedi. Talep ve sorunların çözümü noktasında mücadele verdiklerini ifade eden Önal, "Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

GÜZEL BİR KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve imkanları en iyi şekilde değerlendirdiklerini vurgulayan Önal, "Sanayi esnafımızı ziyaret ettik, bu esnada bölgede toplu temizlik çalışması yapan ekiplerimiz ile bir araya gelip çalışmaları hakkında bilgi aldık. Güzel bir Kırıkkale için çalışıyoruz. Her zaman Kırıkkale için sahadayız. Sizlerin sorunlarını çözmek bizim başlıca görevlerimizdir” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri