Can Muhammed Vural, yeniden takıma katıldı

Kırıkkale Futbol Kulübü’nde kadro dışı bırakılan Can Muhammed Vural, alınan karar doğrultusunda yeniden kadroya dahil edildi.

OYUNCU VE KULÜP OLARAK DERSLER ALDIK

Edirne maçında yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören ve Kırıkkale Futbol Kulübü tarafından geçtiğimiz günlerde alınan karar sonrası süresiz kadro dışı bırakılan Can Muhammed Vural, yeniden takıma katıldı. Kırıkkale FK tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Geçtiğimiz hafta kulübümüz için zorlu bir karar alarak oyuncumuz Can Muhammet Vural’ı kadro dışı bırakmıştık. Yaşanan süreçte hem oyuncu hem de kulüp olarak önemli dersler aldık.”

VURAL, HERKESTEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

“Can Muhammet Vural, yaptığı özür açıklamasıyla samimiyetini göstermiş ve takımın ahengi için çaba sarf edeceğini belirtmiştir. Bizler de kulüp olarak bu özrü kabul etmiş bulunmaktayız. Bu doğrultuda, Can Muhammet Vural’ı affederek tekrar aramıza katma kararı almış bulunmaktayız. Oyuncunun tecrübesi ve yetenekleri, takımımıza önemli katkı sağlayacaktır. Bu süreçte taraftarımızın göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Kırıkkale Futbol Kulübü olarak hedefimiz, şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlik içinde ilerlemektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri