Çelebi Belediyesi’nden eğitime destek

Kırıkkale’nin Çelebi İlçesinde LGS ve YKS için hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık süreçlerine destek amacıyla kitap ve test desteği sağlandı. Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, “Geçmişte olduğu gibi her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Kırıkkale’nin Çelebi İlçesinde LGS ve YKS için hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık süreçlerine destek amacıyla kitap ve test desteği sağlandı. Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, “Geçmişte olduğu gibi her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi. Erdemir, “İlçemiz genelinde Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilerimizin sınava hazırlık süreçlerini destekliyoruz” dedi.

SANTRANÇ TAKIMI HEDİYE ETTİLER

“Öğrencilerimize uzman eğitimciler tarafından hazırlanan test kitapları ile yetenek ve düşünmelerini geliştirmek amacıyla satranç takımını gençlerimize ulaştırdık. Geleceğimizi oluşturan gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize tekrar başarılar diliyorum. Her şey Çelebi'miz İçin. Her alanda hummalı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri