Çerikli'de mukaddes emanetler sergilenecek

Kırıkkale'nin Delice İlçesine bağlı Çerikli Kasabası'nda 'Mukaddes Emanetler Sergisi' düzenlenecek.

SAKAL-I ŞERİF, SAÇ- ŞERİF VE ÖRTÜLER

Çerikli'nin her alanda gelişmesi ve sorunlarını çözümü amacıyla çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Erkan Çağlar, önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kasaba'nın sorunlarının çözümü noktasında mücadele sergileyen Çağlar, sosyal ve kültürel alanda da vatandaş odaklı bir çalışma daha gerçekleştiriyor. 5 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Ömer Sakarya Parkı'nda 'Mukaddes Emanetler Sergisi' düzenlenecek. Sergide; Kabe Örtüleri, Peygamber Efendimizin ayak izi, Sakal-ı Şerif, Saç- Şerif, Peygamber Efendimizin kabir örtüleri yer alacak.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADAYIZ

Çerikli Kasabası’nın sosyal ve kültürel alanda olmak üzere altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla sorunları çözülmüş bir Kasaba haline gelmesi için çaba verdiklerini dile getiren Çağlar, “İmkanlarımız dahilinde gece gündüz demeden sahadayız. Çok şükür göreve geldiğimiz günden bugüne kadar birçok çalışmaya imza attık. Halkımız için sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak, her alanda daha iyi yaşanabilir bir Çerikli için mücadele ediyoruz. Halkımız bize inansın ve güvensin daha büyük işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ÇAĞLAR, HERKESİ DAVET ETTİ

5 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Ömer Sakarya Parkı'nda düzenleyecekleri 'Mukaddes Emanetler Sergisi'ne herkesi davet eden Çağlar, “Kasabamızda yaşayan bütün vatandaşlarımız için ve bu kutsal değerleri göremeyen vatandaşlarımız için böyle bir sergi düzenlemeyi düşündük, Kasabamız halkı son derece heyecanla o günü bekliyor. Vatandaşlarımıza kutsal değerlerimizin manevi duygusunu yaşatabilmek amacıyla gereken gayreti gösteriyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri