Çocuklar, babalar, dedeler, camide buluşacak

Mil Diyanet-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği tarafından Nur Camii’nde anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. ‘Çocuklar, gençler, babalar dedeler camide buluşuyor’ sloganı kapsamında çekilişlerle hediyeler verilecek.

ÇEKİLİŞLERLE HEDİYELER VERİLECEK

Mil Diyanet-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği tarafından 6 Ekim Pazar günü sabah namazında Nur Camii’nde. ‘Çocuklar, gençler, babalar dedeler camide buluşuyor’ sloganı kapsamında etkinlik düzenlenecek. Kılınacak olan namaz sonrası çekilişlerle hediyeler verilecek. Sendika Başkanı Abdul Celil Ayten, “Vatandaşlarımızın desteğini alarak her ay bu programı yapmaya çalışacağız. Her ay farklı hediyelerle çocuklarımızı camiye çağırıp, aileleriyle birlikte güzel bir etkinlik oluşturacağız” dedi.

BİR HADİS BİR ESNAF

Etkinliğin yanı sıra Mil Diyanet-Sen olarak önemli işlere imza attıklarını vurgulayan Ayten, “Sendika olarak Kırıkkale genelinde görev yapan din görevlileri adına esnaflarımızla indirim anlaşması imzaladık. Yine aynı şekilde haftada bir gün (bir hadis bir esnaf) isimli projemiz var. Bu projemiz yaklaşık 5 aydır devam ediyor” şeklinde konuştu. Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte çekilişle 40 adet futbol topu, 1 adet bisiklet hediye verilecek” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri