Cumhuriyet’in 100. Yılına özel sergi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları tarafından Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Temalı serginin açılışını gerçekleştirdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Serginin açılışında konuşan Vali Makas, Türk milletinin dünyaya nizam vermek için yaratılmış bir millet olduğunu söyledi. Vali Makas, "Türk milletinin mensubu olmak hepimiz için ayrı bir şereftir. İnşallah Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında daha bin yıllara doğru kıyamete kadar, al sancağımız bu gökkubbeden inmeyecek, ezanlarımız da susmayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Kadının bizatihi kendisi bir değerdir." sözüne değinerek konuşmasına devam eden Vali Makas, "Biz analarımızla var olmuşuz. Varlığımızı da hanımefendilere borçluyuz. Burada çok güzel eserler ortaya koymuşlar." Diyerek sergide emeği geçen ve Cumhuriyetinin 100.yılına faaliyetle katkıda bulunduğu için tüm Kamu Sen ailesine teşekkür etti. Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesilerek sergide yer alan eserler gezildi.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Serginin açılışı, Kırıkkale'de büyük ilgi gördü. Sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, Cumhuriyet'in kadın kahramanlarını tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, serginin çok güzel ve anlamlı olduğunu söylediler. Sergi, Cumhuriyet'in kadın kahramanlarını hatırlatarak, onlara olan minnet ve saygımızı ifade eden önemli bir etkinlik oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri