Duru hangi ülkenin malı? Duru'nun kurucusu kim? Duru İsrail malı mı?

Son dönemlerde Duru markasının kökeni ve sahibi hakkında artan ilgi, birçok kişinin Duru’nun menşei ve sahipliği konularını merak etmesine neden oluyor. Peki,Duru İsrail malı mı? Duru nerenin malı, hangi ülkenin markası?

Duru İsrail malı mı? Duru hangi ülkenin malı?

Duru İsrail malı değildir.Duru, 1980 yılında kurulan ve Türkiye merkezli bir kişisel bakım ve temizlik ürünleri markasıdır. Sahibi, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Evyap'tır. Evyap, 1977 yılında kurulan ve Türkiye'de sabun, deterjan, kozmetik ve diğer kişisel bakım ürünlerinin üretimi ve satışını yapan bir şirkettir.

Duru, Türkiye'de en çok tercih edilen kişisel bakım ve temizlik ürünleri markalarından biridir. Sabun, duş jeli, şampuan, vücut losyonu, kolonya ve diğer kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra, deterjan, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı ve temizlik ürünlerini de üretmekte.

Duru'nun kurucusu kim?

Türkiye'nin en köklü kişisel bakım ürünleri markalarından biri olan Duru, Türk iş insanı Mehmet Rıfat Evyap tarafından 1967 yılında kuruldu. Evyap, 1927 yılında kurulan ve sabun, yağ, gliserin üretimi gibi sektörlerde faaliyet gösteren köklü bir Türk firmasıdır.

Evyap kaç yılında kuruldu?

Evyap, 1927 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan ve sabun, yağ, gliserin üretimi gibi sektörlerde faaliyet gösteren köklü bir Türk firmasıdır. Evyap, kişisel bakım ürünleri ve sabun konularında uzmanlaşmış olup, Türkiye pazarında %30'luk bir satış payına sahiptir. Ayrıca, yurtdışında, sabun kategorisinde Duru sabunları ve şampuanları ile Fax ve Arko markalarıyla birçok ülkede güçlü bir varlığa sahiptir. Bu ülkeler arasında Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Romanya, Polonya, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Arnavutluk, Moldova gibi pazarlar bulunmakta.

Evyap, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biridir. Şirket, Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 10'dan fazla üretim tesisinde faaliyet göstermekte.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri