Geleceğin yıldız futbolcuları sahada

Kırıkkale’de U12 ve U13 yaş grubu futbolcular, Başpınar Merkez Sentetik Sahası’nda düzenlenen hazırlık müsabakasında yeteneklerini sergiledi.

HEYECANLI ANLAR OLUŞTU

Kırıkkale’de U12 ve U13 yaş grubu futbolcular, Başpınar Merkez Sentetik Sahası’nda düzenlenen hazırlık müsabakasında yeteneklerini sergiledi. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü ile Gelişim Spor Kulübü’nün karşı karşıya geldiği maçı, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş de yakından takip etti.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Genç sporcuların sahadaki performansını izleyen Hamza Güneş, sporculara başarılar dileyerek, bu tür organizasyonların sporun gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çocukların erken yaşta futbol kültürüyle tanışmasını sağlamak ve geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri