Güzel yarınlar inşa etmeye kararlıyız

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehrin sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaları sürdürüyor. Başkan Önal ve ekibi, hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili toplantı gerçekleştirdi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Kırıkkale’nin tarihinin en yüksek oyunu alarak belediye seçimlerini kazanan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehrin her alanında sorunlara çözüm olmaya devam ediyor. 1977-1980 dönemleri arasında CHP Kırıkkale Belediye Başkanı olarak görev yapan Sahir Koçak döneminden sonra 2024 yılında tekrar Ahmet Önal ile birlikte belediyeyi kazanmış olan CHP yönetimi, vatandaş odaklı hizmetlerini kaldığı yerden sürdürmeye devam ediyor.

SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

Vatandaş odaklı sorunlara çözüm üretmek amacıyla ekibiyle birlikte sahada olan Önal, Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi’nde hayata geçirilen ve yeniden yapılması planlanan projelerle ilgili yönetimiyle buluştu. Başkan Önal, “Belediyemiz Gençlik Merkezi'nde, hayata geçireceğimiz projelerle ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Şehrimizin geleceği ve gençlerimiz için birlikte çalışmaya ve daha güzel yarınlar inşa etmeye kararlıyız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri