Kırıkkale FK’da kupa heyecanı

Kırıkkale Futbol Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde sezonun ilk maçında ağırladığı Büyükçekmece Tepecikspor’un galibiyetiyle moral buldu. Ziraat Türkiye Kupası kapsamında hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertiler, Çankırı FK ile mücadele edecek.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale FK, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor karşısında hanesine 3 puan yazdırdı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve Ziraat Türkiye Kupası için hazırlıklarına başlayan Kırıkkale FK, bulunduğu ligde şampiyon olmak ve Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük başarılar elde etmek istiyor.

TARİHLERİ BOYUNCA İLK KEZ KARŞILAŞACAK

2024-2025 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur eşleştirmelerinin ardından Kırıkkale FK, Çankırı FK ile deplasmanda mücadele edecek. Karşılaşma 11 Eylül Çarşamba günü saat 13.30'da, Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Tarihleri boyunca ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki takımın kupa heyecanına Çankırı ev sahipliği yapacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

90 dakikalık zorlu karşılaşmayı Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. Emrah Kul ve Mert Altan Çakır, yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ömer Tahakunt dördüncü hakem, Selami Mete gözlemci, Hasan Aka ise temsilci olarak görev yapacak. Hafta sonu Ağrı deplasmanına gidecek olan kırmızı lacivertliler, 1. Tur karşılaşmasında galibiyet hedefiyle yoluna ilerlemek istiyor. Sergilediği futbolla seyircisine keyifli dakikalar yaşatan Kırıkkale FK, sezon sonunda şampiyonluğa doğru ilerlemek istiyor.

KIRIKKALE’DE BİR İLKİ YAŞATMAK İSTİYORUZ

Hem lig hem de kupa maçı için hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, Çankırı FK ile oynayacakları karşılaşmadan galibiyet hedeflediklerini dile getirdi. Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında Kırıkkale’de bir ilki yaşatmak istediklerini vurgulayan Coşkundere, “Büyükçekmece Tepecikspor karşısında aldığımız 3 puan bizlere moral oldu. Yeni ve çok heyecanlı bir takımız. Bu heyecanımızı sahada göstererek büyük başarılara imza atmayı istiyoruz” dedi.

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM

15 Eylül Pazar günü Ağrı’da karşılaşacakları Ağrı 1970 Futbol Kulübü’nün deplasmanda puan kaybettiğini ve bu maçtan 3 puan almak için mücadele edeceklerini belirten Coşkundere, “Her iki takımında buradaki amacı 3 puan. Bizler puanımıza puan ekleyerek seri galibiyetler yapma hedefindeyiz. Ağrı ise sezonun ilk puanını alma hedefinde. Ben ve yönetimimiz oyuncularımıza güveniyoruz. Gerçekten güzel bir birliktelik oldu. Hem Çankırı’dan hem de Ağrı deplasmanlarından galibiyetlerle dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BİZİM HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Aldıkları ilk galibiyetle birlikte takımda morallerin yüksek olduğunu ifade eden Kırıkkale FK Kulüp Başkanı Adnan Duman, galibiyette emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu yıl şampiyon olmak için bir takım kurduklarını ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceklerini dile getiren Duman, “Ziraat Türkiye Kupası’nda da ilkleri yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Tarih geçmişi nice şampiyonluklarla dolu olan bu kulübümüze yakışır bir futbol sergilemek istiyoruz. Hep birlikte inşallah güzel işlere imza atacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri