Kinder İsrail malı mı? Kinder hangi ülkede kuruldu, sahibi kim?

Kinder sürpriz yumurtaları, Kinder Bueno, Kinder Joy ve Kinder Maxi gibi ürünleriyle, çocuklar ve yetişkinler tarafından sevilen bir markadır.Peki, Kinder İsrail malı mı? Kinder hangi ülkede kuruldu, sahibi kim?

Kinder süt dilimi İsrail malı mı?

Kinder Süt Dilim İsrail malı değildir. Kinder Süt Dilim, İtalyan Ferrero şirketi tarafından üretilmekte. Ferrero, 1946 yılında İtalya'nın Alba kentinde kurulan bir gıda şirketi. Kinder Süt Dilim, 1974 yılında İtalya'da piyasaya sürülmüştür. Türkiye'de ise 1990'lı yıllardan beri satılmakta.

Kinder Süt Dilim, sütlü çikolata kaplı, içinde sütlü krema ve sütlü bisküvi bulunan bir çikolata ürünüdür. 1974 yılından bu yana dünyanın birçok ülkesinde satılmakta.

Kinder hangi ülkenin markası?

Çocukların ve yetişkinlerin en sevdiği çikolatalar arasında yer alan Kinder, İtalyan kökenli bir markadır. İtalyan gıda devi Ferrero tarafından üretilen Kinder, 1967 yılında Almanya'nın Frankfurt kentinde geliştirildi ve üretildi. Kinder, ilk olarak Akdeniz ülkelerinde satışa sunulmuştur.Şu anda Kinder, dünya çapında 125'ten fazla ülkede satılan 22 marka içeriyor.

Kinder'in hikayesi, 1968 yılında ilk Kinder sürpriz yumurtasının piyasaya sürülmesiyle başladı. İçinde çikolata bulunan bu yumurtalar, içlerinden oyuncak çıkaran sürprizleriyle kısa sürede çocukların gönlünü fethetti. Kinder sürpriz yumurtaları, günümüzde de dünyanın dört bir yanındaki çocukların en sevdiği oyuncaklar arasında yer alıyor.

Kinder, çikolata ve şekerleme sektöründe önemli bir yere sahip bir markadır. Kinder süt dilimi, Kinder Bueno, Kinder Joy ve Kinder Maxi gibi ürünleriyle dünyanın birçok ülkesinde satılmakta.

Türkiye'de de sevilen bir marka

Kinder, Türkiye'de de oldukça sevilen bir markadır. Kinder sürpriz yumurtaları, Kinder süt dilimi ve Kinder Bueno gibi ürünler, çocukların ve yetişkinlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Kinder, İtalyan lezzetinin dünya çapında tanınmasına katkıda bulunmuş bir markadır. Kinder, tatlı bir İtalyan hikayesini herkesin sofrasına taşımıştır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri