Kırıkkale FK, Ercümed Coşkundere ile yolları ayırdı

Kırıkkale Futbol Kulübü, iç saha ve dış saha maçlarında alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırdı.

KARARLI VE CESUR ADIMLAR ATMANIN ZAMANI GELMİŞTİR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü’nde üst üste alınan mağlubiyetlerin Kırıkkale Futbol Kulübü, Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırdı. Kırıkkale Futbol Kulübü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Değerli Basın Mensupları ve Büyük Taraftarlarımız, Kulübümüz için zorlu bir dönemeçte, kararlı ve cesur adımlar atmanın zamanı gelmiştir."

"Yaşanan üst üste mağlubiyetler, beklenen yüksek oyun standartlarının sergilenememesi ve son kertede yaşanan fikir ayrılıkları bizi bir yol ayrımına getirmiştir. Bu doğrultuda Teknik Direktörümüz Sayın Ercümend Coşkundere ile olan yollarımızı, karşılıklı olarak anlaşarak ayırmış bulunuyoruz. “

CAN MUHAMMET VURAL SÜRESİZ KADRO DIŞI

“Takım ruhunu ve disiplini her şeyin üzerinde tutan bir kulüp olarak, disiplinsiz davranışları nedeniyle oyuncumuz Can Muhammet Vural, süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Takımımızın her oyuncusu, bu formayı terleten her birey, onur ve sorumlulukla hareket etmelidir. Bizim mücadelemiz, sahada ve saha dışında aynı ciddiyetle devam edecektir. Ayrıca, tüm deplasman maçlarına uçak organizasyonları iptal edilmiş olup, takımımız artık taraftarlarımızla aynı şartlarda, aynı mücadele ruhuyla deplasmana gidecektir. Biz, bu büyük camianın bir parçası olarak taraftarımızın yanında, aynı yolda yürüyecek ve zaferleri birlikte kutlayacağız.”

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

“Takım kaptanlığı da, bu yeni dönemde daha güçlü bir liderlik anlayışı ile yeniden şekillendirilmiştir. Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda, Adem Ercan, Emre Tosun ve Nurettin Çağlar, bu kutsal görevi devralarak, takımımızı başarıya taşıma sorumluluğunu üstlenmiştir. Bizler, şampiyonluk hedefimizden asla vazgeçmedik. Bu hedef doğrultusunda, oyuncularımız, teknik heyet ve yönetim olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

TÜM KIRIKKALE HALKINI DESTEĞE DAVET EDİYORUZ

“Taraftarlarımızın da bu süreçte bize olan destekleri, bizim için en büyük güç kaynağı olacaktır. Tüm Kırıkkalelileri, takımımıza olan desteklerini bir kat daha artırmaya davet ediyoruz. Stadımızı doldurarak, oyuncularımıza güç verelim ve birlikte zaferlere koşalım. Başarılara inancımız tam, kararlılığımız sarsılmazdır. Mücadelemiz, büyük taraftarımızla birlikte sonsuza dek sürecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri