Kırıkkale’de araba fiyatına güvercin satıldı

Kırıkkale Güvercin Sevenler Derneği tarafından Türkiye İç Anadolu Bölgesi Şampiyonlar Turnuvası düzenlendi. Şampiyonada dereceye giren güvercinlerin sahiplerine ödülleri verildi.

KIRIKKALE ÜÇÜNCÜ OLDU

Türkiye ve İç Anadolu Bölgesi en güzel güvercin yarışması Kırıkkale Güvercin Sevenler Derneği tarafından gerçekleştirildi. 81 il genelinde 1457 yarışmacının katılım sağladığı şampiyonada dereceye giren güvercin sahiplerine de ödülleri verildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ında katılım sağladığı şampiyonada birinci ve ikinciliği Ankara paylaştı. Üçüncülüğü ise Kırıkkale aldı.

200 BİN TL’YE SATILDI

Kırıkkale Güvercin Sevenler Derneği Başkanı İhsan Seyfi, “Güvercin beslemek hobi değil yaşam tarzıdır. Bizleri şampiyonada yalnız bırakmayan belediye başkanımız Ahmet Önal’a sonsuz teşekkür ederim.

Bu yıl düzenleyeceğimiz turnuvaya destek vereceklerini her daim bu camianın yanında olduğunu söylemezi bize büyük mutluluk verdi. Turnuvayı şampiyon olarak bitiren güvercin 200 bin TL’ye satıldı. Başkan yardımcısı ve hakem Ali Dügeroğlu ise; “Edirne’den Kars’a kimin elinde güzel kuş varsa puanlama hazırız yeni sezonda tüm katılımcılara başarılar dileriz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri