Kırıkkale’de belediye çalışanı, belediye aracından yakıt çaldı!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kırıkkale Belediyesi hizmetlerinde kullanılan araçtan akaryakıt çalan şahıslar yakalandı.

EKİPLER İHBARI DEĞERLENDİRDİ

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesinde Kırıkkale Belediyesi hizmetlerinde kullanılan araçtan akaryakıt hırsızlığı yapıldığı ihbarının alınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma gerçekleştirildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale Belediyesinde görevli Y.A. isimli şahsın kullandığı araçla B.G. isimli şahsın ikametine giderek birlikte kurdukları düzenek ile akaryakıtı aktardıkları tespit edildi. Güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalarda ilk belirlemelere göre son 2 ay boyunca bu işlemi gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Şüpheli şahıslar 90 litre mazot ve kurulan düzeneğe ait çok sayıda malzeme ile birlikte suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri