Kırıkkale'de hava durumu nasıl?

Kırıkkale'de soğuk havalar görülmeye devam ediyor. Kırıkkale'de önümüzdeki günlerde ve haftalrada hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor? Sıcak havalar geri gelecek mi? Havalar daha da soğumaya devam edecek mi? Kırıkkale'de hava durumu nasıl?

HAVALAR DAHA FAZLA SOĞUMAYA DEVAM EDİCEKMİ?

Kırıkkale'de hava durumları ilerleyen günlerde ve haftalarda nasıl olacağı merak ediliyor. Ekim ayının sonlarına doğru giderken soğuk havaların daha etkin hale gelmesiyle insalar önümüzdeki günlerde ve haftalarda nasıl olacağı merak ediliyor. Rusya'dan gelen soğuk hava dalgaları şimdiden etkili olmaya başladı. Peki sıcak havalar geri gelecekmi? Soğuk ve yağışlı havalar tam anlamıyla ne zaman etkili olacak? Bu soruların cevabının detayları haberimizde.

UZMANLAR TAŞKINLARA KARŞI UYARIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kırıkkale ve civar bölgelerde sağanak yağışlar görülebilecek. Antalya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile Isparta'nın güney kesimleri ve Burdur'un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri