Kırıkkale'den Aquatlon'da Türkiye başarısı

Kırıkkaleli sporcu Naz Karartı, 13 Mayıs tarihinde Fethiye'de düzenlenen Okul Sporları Aquatlon Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Karartı, kıyasıya mücadelelerin ardından Türkiye 7.si olarak Kırıkkale'nin gurur kaynağı oldu.

HERKESİ GURURLANDIRDI

Bu başarı ile Kırıkkale'nin spor alanındaki başarısına bir yenisini daha ekleyen Naz Karartı ve antrenörüne Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'ten tebrik geldi. Güneş, yaptığı açıklamada "Sporcumuz Naz Karartı'nın Okul Sporları Aquatlon Türkiye Şampiyonası'nda elde ettiği Türkiye 7.liği başarısı bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüzü ve sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Kırıkkale olarak sporun her dalında başarılar elde etmeye devam edeceğimize inanıyoruz." dedi.

SPORUN GELİŞME MÜCADELESİ

Naz Karartı'nın bu başarısı, Kırıkkale'de aquatlon sporuna olan ilginin artmasına da katkı sağlayacak. Kırıkkale'de aquatlon sporunun gelişmesi için çalışmaların devam edeceği de belirtildi. Güneş, “Naz Karartı'yı ve antrenörünü bu önemli başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri