Lc Waikiki İsrail malı mı? Lc Waikiki hangi ülkenin?

Son günlerde vatandaşlar arasında yaygın bir şekilde dolaşan "Lc Waikiki İsrail malı mı?" ve "Lc Waikiki hangi ülkenin?" gibi soruların cevapları, merak konusu olmaya devam ediyor.

Lc Waikiki İsrail malı mı?

Lc Waikiki İsrail malı değildir. LC Waikiki, Türkiye merkezli bir giyim perakende şirketidir. Şirket, 1988 yılında Fransız asıllı üç ortak tarafından Fransa'da kurulmuştur. 1997 yılında, Türk şirketi Taha Grup tarafından satın alınarak Türkiye'ye taşınmıştır. Bu dönemde, LC Waikiki’nin Türkiye’deki satışlarının hızla artmaya devam ediyor olması ve Taha Grup’un bu markaya sahip olmak istemesi sonucunda LC Waikiki’nin dünyadaki tüm isim hakları satın alındı. 1997 yılında LC Waikiki bir Türk markası haline gelerek, Türkiye genelinde 21 mağaza ile hizmet vermeye başladı.

LC Waikiki hangi ülkeye ait? Sahibi kim?

LC Waikiki, Türkiye'ye ait bir hazır giyim perakende şirketidir. Şirket, 1988 yılında Fransız asıllı üç ortak tarafından Fransa'da kurulmuştur. 1997 yılında, Türk şirketi Taha Grup tarafından satın alınarak Türkiye'ye taşınmıştır.

LC Waikiki'nin sahibi, Taha Grup'un kurucusu Mustafa Küçük ve kardeşi Vahap Küçük'tür. Mustafa Küçük, LC Waikiki'nin CEO'su olarak görev yapmakta.

Kaç ülkeye satış yapıyor? Şirketin merkezi neresi?

LC Waikiki, ürünlerini dünyanın 47 ülkesinde 1047 mağazada satış yapmakta.Bu durum, markanın uluslararası alanda etkin bir şekilde varlık gösterdiğini ve geniş bir mağaza ağına sahip olduğunu ortaya koymakta. Şirketin merkezi İstanbul, Türkiye'de bulunuyor. LC Waikiki'nin üretim tesisleri dünyanın birçok ülkesinde bulunuyor. Ancak şirketin merkezi Türkiye'dedir ve şirket Türkiye'ye aittir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri