Levent Öztürk: “Alın terinin hakkını savunuyoruz”

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, fabrikada bulunan üyelerini ziyaretlerini sürdürüyor. Öztürk, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıyor.

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türk Metal Sendikası, kurulmasının üzerinden tam 61 yıl geçti. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de özverili çalışmalarını sergileyen Türk Metal Sendikası, 61 yıldır işçilerin ve emeğin korucuyu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, fabrikada bulunan üyelerini ziyaretlerini sürdürüyor. Öztürk, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıyor.

HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

Öztürk, “ Çelik ve pirinç fabrikası çalışanı 15/30 23:30 vardiyalı çalışan arkadaşlarımı ziyaret ettim kendilerine çok teşekkür ederim. Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman emekçinin yanında mücadelemizi sürdürüyoruz. 10 Temmuz 1963 günü, yurdun dört bir yanında tezgahları başında alın teri döken, hakları için mücadele eden cesur ve kararlı metal emekçilerinin tohumlarını attığı Türk Metal Sendikası, bugün kuruluşunun 61. yılını kutluyor” dedi.


BAŞARIYLA GELECEĞE İLERLİYORUZ

“Bugün geldiğimiz noktada, ücretler, sosyal haklar, çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında elde ettiğimiz kazanımlar ve imzaladığımız sözleşmeler sendikamızın azim ve kararlılıkla yürüttüğü emek mücadelesinin birer göstergesidir. Biz, tüm mücadelelerimizi üyelerimizin sendikasına ve birbirine duyduğu güven ve dayanışma ile başarıya ulaştırdık. Gelecekte de sendikamızın 61 yıllık onurlu geçmişinde olduğu gibi, metal emekçilerinin her koşulda yanında olacağız. Onların haklarını savunmak, daha adil bir çalışma hayatı yaratmak ve emeği hak ettiği değere ulaştırmak için üyelerimizle birlikte, üyelerimizden aldığımız güçle mücadele edeceğiz

FEDAKARLIKLARLA BUGÜNLERE GELDİ

“Biz, bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımları, sendikal hak ve özgürlüklerimizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizi Cumhuriyete, özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuşturanları, 61 yıl önce yurdun dört bir yanında büyük fedakarlıklarla Türk Metal meşalesini yakanları, o meşaleyi bugüne dek söndürmeden taşıyanları minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri