Meydanda milli heyecan

Kırıkkale’de vatandaşlar, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Gürcistan ile oynadığı ilk maçın heyecanını Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yaşadı.

MİLLİ GURUR HEYECANINI YAŞADI

A Milli Futbol Takımı, Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilk maçında bu akşam Gürcistan’la karşı karşıya geldi. Milli maç coşkusu, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Kırıkkale Belediyesine ait olan dev ekranda yaşandı. Vatandaşlarla birlikte bu heyecana ortak olan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, ellerine Türk Bayrağı alan 7’den 70’e yüzlerce Kırıkkaleliyle birlikte milli gurur heyecanını yaşadı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Zaman zaman maçın heyecanına kapılan yurttaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın kalesindeki pozisyonlarda derin bir 'oh' çekti. Dev ekrandan milli maç heyecanı yaşayan vatandaşlar, etkinlikten memnun olduklarını dile getirdi. Fatih Gülkokan, “Atmosfer çok güzel. Bu organizasyonu yapanlara gerçekten çok teşekkür ederiz. İnsanların bu şekilde bir araya gelmesi, beraber maç izlemesi gayet hoş” dedi.

HEP BİRLİKTE BURADA İZLEYECEĞİZ

Çocuklarıyla birlikte maçı izleyen Yakup Yenice ise; “Türkiye’mizin her zaman arkasındayız. Çok heyecanlıyız. Eminim bu maçı alacağız ve gruptan birincilikle çıkarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağız. Her maçı burada hep beraber izleyeceğiz. Maçı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3-1 kazanan Türkiye, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj kazandı. A Milli Takımımız, grubundaki ikinci maçında Portekiz ile Gürcistan ise Çekya ile karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri