Minikler vatan aşkını perçinledi

Evliya Çelebi İlkokulu öğrencileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrenciler, derneği ziyaret ederek gaziler, şehit aileleri ve yetimlerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Rifat Öcal, okul müdürü Ömer Tanju Cihan ve öğretmenlere teşekkürlerini ileterek, öğrencilere başarılar diledi. Ziyaret, öğrencilerin ülke tarihine ve kahramanlarına olan saygılarını pekiştirmeleri amacıyla gerçekleştirildi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği, öğrencilerin bu anlamlı ziyaretinin kendilerine büyük moral verdiğini belirtti.

Öğrenciler, yapılan konuşmalar ve sohbetlerle derneğin faaliyetleri hakkında bilgi edinirken, aynı zamanda duygu dolu anlar yaşadılar. Bu ziyaret, öğrencilere toplumsal sorumluluk bilincini kazandıran değerli bir etkinlik oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri