Modalife’tan Kırıkkale’de öğrencilere yemek desteği

Modalife Mobilya firması ile 720 öğrencinin faydalanacağı yeni protokol imzalandı. 43 okulda eğitim gören 720 öğrenciye 180 gün süreyle yemek hizmeti verilecek.

PROTOKOL İMZALANDI

Millî Eğitim Müdürlüğü ile Modalife Mobilya firması arasında taşımalı öğrenciler yararına yeni bir projenin protokolü imzalandı. Firmanın üretim mağazasında düzenlenen imza töreninde esasları belirlenen protokol, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ile Modalife Mobilya Firması Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, Öğretmenevi Müdürü Yaver Yalçın, Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eren Arslan ve Keskin Öğretmenevi Müdürü Ali Piri tarafından imzalanarak hayata geçirildi.

ÖĞRENCİLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

İmza töreninin ardından açıklama yapan Millî Eğitim Müdürü Aydın, "Hayata geçirilen proje sayesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılında merkezin yanı sıra, Çelebi, Bahşılı, Karakeçili, Yahşihan, Balışeyh, Delice ve Keskin ilçelerimizdeki farklı kademlerde eğitim verilen okullarımızda 720 taşımalı öğrencimizin öğle yemekleri 180 günlük süre ile Modalife Mobilya firması tarafından karşılanacak. Sulakyurt ilçemizde ise taşımalı öğrencilerimizin yemek ihtiyaçları ilçemizin kendi imkanları bünyesinde karşılanacak. Dolayısıyla merkez ve tüm ilçelerimizde taşımalı öğrencilerimizin yemek ihtiyacı böylelikle giderilmiş oldu. Eğitime vermiş oldukları bu önemli desteklerden dolayı Modalife Mobilya firması yetkililerine kurumum, veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim." dedi.

GEREKEN DESTEĞİ SAĞLIYORUZ

Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe ise, yöre insanına destek olmak için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, "Geçen dönemlerde de eğitim gören çocuklarımıza yönelik desteğimiz olmuştu. Biz, yöremiz insanına elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışan bir firmayız. Allah nasip ederse bundan sonra da bu şekilde devam etmeye çalışacağız. Başka firmaların da eğitime destek olmasını ve ilimize sahip çıkmalarını canı gönülden arzu ediyoruz.

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Yeter ki çocuklarımız okusun. Bu ülkenin geleceği bu çocuklar, bizim çocuklarımız. Bu çocuklarımız yarın bu ülkenin Cumhurbaşkanı, öğretmeni, işvereni ve çalışanı olacaklar. Bu nedenle onlara şimdiden sahip çıkmamız gerekiyor. Geleceğimize sahip çıkmamız için ilk önce çocuklarımıza sahip çıkmamız ve eğitim öğretime destek olmamız gerektiği kanaatindeyim. Allah, vesile olanlardan ve herkesten razı olsun.” diye konuştu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

İmza törenine, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve Modalife Mobilya Firması Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe'nin yanı sıra şube müdürleri Ali Güder ve Halit Suçatı ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, Öğretmenevi Müdürü Yaver Yalçın, Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eren Arslan ile Keskin Öğretmenevi Müdürü Ali Piri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri