Pella bez İsrail malı mı? Pella bez hangi ülkeye ait?

Son dönemlerde kadınların temizlikte olmazsa olmazı arasında yer alan Pella bezin hangi ülkeye ait olduğu merak konusu. Temizlikte iz ve toz bırakmayan Pella bez hangi ülkeye ait? Pella bez İsrail mi Türkiye’nin ürünü mü?

İsrail’in Filistin halkına yönelik yaptığı insanlık dışı saldırılar gün geçtikçe artarak devam ediyor. İsrail menşeili ürünleri boykot etmek isteyen kurum, kuruluşlar ve vatandaşlar bu ürünleri kullanmama kararı alıyor. Bu şekilde Filistin halkında destek veren vatandaşlar, İsrail’e tepki göstermiş oluyor.

Son dönemlerde kadınların temizlikte olmazsa olmazı arasında yer alan Pella bezin hangi ülkeye ait olduğu merak konusu. Temizlikte iz ve toz bırakmayan Pella bez hangi ülkeye ait? Pella bez İsrail mi Türkiye’nin ürünü mü? İsrail-Filistin Savaşı'nın ardından birçok marka ve kuruluşun İsrail malı olup olmadığı araştırılıyor.

Pella Bez İsrail malı mı? Pella Bez Hangi ülkenin, nerenin malı?

Pella Bez İsrail malı mı? Pella Bez İsrail malı değildir. Pella Bez, Türkiye merkezli bir şirket olan Pella Bez Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilir. Pella Bez, 1974 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Pella Bez, günümüzde Türkiye'nin en büyük bez üreticilerinden biridir.

PELLA BEZ KİMİN MALI?

Pella Bez, İsrail'de de satılmaktadır. Ancak bu, ürünün menşei veya üretici şirketi hakkında bilgi vermez. Pella Bez Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye merkezli bir şirkettir ve Pella Bez'in üreticisidir. Pella Bez'in İsrail ile herhangi bir siyasi veya askeri bağlantısı olduğuna dair bilgiye ulaşılamamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri