Rektör Aslan’dan teşekkür

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Uluslararası alanda düzenlenen etkinliğin tamamlanmasından sonra akademik ve idari personele teşekkür etti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMA YAPILDI

Uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda dünyanın farklı coğrafyalarında bulunan dost ve kardeş ülkelerin üniversiteleriyle proje bazlı çalışmalar yapan Kırıkkale Üniversitesi, 1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongresi, 2. Uluslararası Rektörler Konferansı, Prof. Dr. Barbara West Carpenter’a Fahri Doktora Unvan Tevdi Töreni’ni başarıyla tamamladı.

ÇOK HOŞ VE ÇOK MUTLU BİR DURUMDU

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, farklı kültür ve ülkelerden gelen 250'den fazla misafirimize Türk misafirperverliğini en güzel şekilde gösterdikleri ve ülkemize değer katacak güzel çalışmalara imza attıkları için akademik ve idari personelimize Rektörlük Senato Salonu'nda düzenlenen toplantıda özel olarak teşekkür etti. Aslan, “Başarılı bir haftayı geride bıraktık. 1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongresi, 2. Uluslararası Rektörler Konferansı ve Prof. Dr. Barbara West Carpenter’a Fahri Doktora Unvan Tevdi Töreni etkinliklerini yaptık. 12 farklı ülke, 180 üzeri bildiri, yaklaşık 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen bir etkinlik oldu. Gelen misafirlerimiz, etkinliklerden, buradaki aktivitelerden çok memnun ayrıldılar. Benim dikkatimi çeken, gelen misafirler ilk gün birbirlerine karşı mesafeli dururken, ayrılma günü geldiğinde birbirlerine sarılması oldu. Çok hoş ve çok mutlu bir durumdu.”

BÜTÜNLEŞEREK BİR ETKİNLİK YAPMAK ÖNEMLİ

“Bu organizasyon, uluslararası birlikteliklerin ve anlaşmaların gerçekleşmesine vesile oldu. Gençlere güzel bir açılım oldu. Bir organizasyonun başarılı olabilmesi için yapılacak işi ne kadar önemseyip detaylı çalışırsanız başarı da beraberinde gelecektir. Organizasyonu düzenleyen herkesin burada emeği var. Zincirin parçası gibi düşünmek lazım. Diğer önemli bir konu ise, birlikte senkronize bir şekilde çalışmak. Bu organizasyon, Kırıkkale Üniversitesinin geleceğine atılan tohumlardan biriydi. Akademik ve idari personel ile senkronize bir şekilde çalışmak bizim için önemliydi. Aksayan yönler vardı fakat onlar iyileştirilip geliştireceğimiz yönler. Uluslararası etkinlikte, şehirle bütünleşerek bir etkinlik yapmak önemli.”

Konuşmaların ardından, etkinliklere katılım ve katkı sağlayan akademik ve idari personel etkinlikler hakkında görüşlerini paylaştılar. Toplantı, Aslan tarafından akademik ve idari personelie hediye verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri