Selam gönderdiklerinizin isimlerini Kırıkkale’de yaşatacak mısınız?

Şehit veGaziler başkanı Öcal'dan,CHP adayı Önal'a zehir zemberek sorular

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rifat Öcal bir video mesajla CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’a sorular yönetti. CHP’nin terör örgütü PKK ve yandaşlarına selam gönderdiğini hatırlatan Öcal “Belediye Başkanı seçildiğiniz takdirde, şehitler diyarı Kırıkkale’de selam gönderdiklerinizin isimlerini cadde ve sokaklara vererek yaşatacak mısınız? diye sordu.

GÜNDEME BOMSA GİBİ DÜŞTÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rifat Öcal sosyal medya hesabı aracılığıyla bir video yayımlayarak CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’a yönelttiği sorular Kırıkkale gündemine bomba gibi düştü. Cumhuriyet Halk Partisinin terör örgütü PKK ve yandaşlarıyla ilgili izlediği politikayı eleştiren Dernek Başkanı Öcal, CHP adayı Önal’a zehir zemberek sorular yönetti. CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal’a 5 maddeden oluşan soru yönelten Denek Başkanı Öcal, nüfusa oranla en fazla şehit veren Kırıkkale’yi kastederek başkan seçilmesi durumunda “Selam gönderdiklerinizin isimlerini ilimizdeki park, sokak ve caddelerde, alt ve üst geçitlerde yaşatarak vefa borcunuzu ödemeye çalışacak mısınız? Diye sordu.

İŞTE O SORULAR

İşte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rifat Öcal’ın yönettiği sorular. Öcal “Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi adına bir kaç soru soruyoruz.

1-İlimizin hemen hemen her sokağı ve her parkıyla şehitlerimizin ismi yaşatılmakta. Belediye Başkanı seçilmeniz durumunda şehitlerimizin ismini yaşatmaya devam edecek mi?

2-Talep olması halinde veya yeni yapılacak olan alt üst hemzemin geçitlere, park ve sokaklarda şehitlerimizin isminin yaşatılmasını nasıl değerlendireceksiniz?

3-Nüfusuna oranla en fazla şehit veren ve gazisi bulunan şehrimizde şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize sahip çıkıp yanlarında olabilecek misiniz?

4-Milletvekili olarak görev yaptığımız süre içerisinde partiniz ve siz terör ve destekçilerine yeteri kadar tepki gösteremediniz. Parti olarak şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimizi görmezden gelip düşmanımız PKK ve yandaşlarına selam gönderdiniz. Belediye Başkanı seçildiğiniz takdirde şehitler diyarı Kırıkkale’den sizde PKK ve destekçilerine selam gönderecek misiniz?

5-Selam gönderdiklerinizin isimlerini ilimizdeki park, sokak ve caddelerde, alt ve üst geçitlerde yaşatarak vefa borcunuzu ödemeye çalışacak mısınız?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri