Sulakyurt’u derinden üzen ölüm!

Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinin tanınmış aileleri arasında yer alan Barbaros Güneş’in oğlu Hacı Ahmet Güneş, hayatını kaybetti.

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinin tanınmış aileleri arasında yer alan Barbaros Güneş’in oğlu Hacı Ahmet Güneş, hayatını kaybetti. Ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen Güneş, Sulakyurt İlçesinde öğle namazına müteakip Şeyh Şamil Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verilecek.

DUALARLA UĞURLANACAK

Acı haberi öğrenen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Başımız sağ olsun.

Sulakyurt ilçemizden evladımız Hacı Ahmet Güneş’i kaybettik Nur içinde yatsın” notunu paylaştı. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner ise; “Ah be çocuk! Seninle o hastane odasında ne güzel sohbet etmiştik. Ne güzel konuşuyordun. Dinleyene huzur veriyordun. Kalp naklini öne aldırmak için daha dün bir daha aramıştım onu bunu.”

SOHBETİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIM

“Ah be çocuk! Şunca dünya telaşı hengamenin içinde bir daha sohbet etme imkanı bulamamıştım seninle. Başkanım deyişin içtenliğin hala kulaklarımda… Diyorum çocuk kendime ölüm var. İyiler erken gider. Ötelerde devam eder miyiz dinler miyiz sohbetini. Ah be çocuk hüznüme hüzün kattın üzdün ağlattın. Kabrin nur mekânın cennettir. Bir küçük melek uçtu bugün ötelere… Yüreği güzel çocuk. Sözlerin boğazımızda düğümlendi Mekanın cennet olsun” ifadesiyle üzüntüsünü dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri