Yeşil alanların bakımları yapılıyor

Kırıkkale Belediyesi tarafından park ve bahçelere bakım çalışmaları yapılıyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlarda gerekli budamalar yapılıyor.

DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park ve bahçelere bakım çalışmaları yapılıyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlarda gerekli budamalar yapılıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın açıklamasına göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tüm mahallelerde yeşil alanlara yönelik kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda; park ve bahçeler düzenli olarak temizleniyor, çöpler toplanıyor ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

SAĞLIKLI GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR

“Ağaç ve çalıların düzenli olarak budanmasıyla hem estetik bir görünüm sağlanıyor hem de bitkilerin sağlıklı gelişimi destekleniyor. Yeşil alanlardaki sulama, gübreleme ve diğer bakım işlemleri titizlikle gerçekleştiriliyor. Hasar görmüş park ekipmanları tamir ediliyor veya yenileniyor. Park ve bahçelerde yeni düzenlemeler yapılarak daha kullanışlı hale getiriliyor.

Bu çalışmalar sayesinde Kırıkkale'nin yeşil dokusu güçleniyor, vatandaşlar daha temiz ve bakımlı alanlarda vakit geçirme imkanı buluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri