Yeşilay’dan muhtarlarla işbirliği

Yeşilay Kırıkkale Şubesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Yenişehir Mahalle Muhtarı Hacer Özseven'i ziyaret ederek, bağımlılıkla mücadele konusunda önemli bir adım attı.

YENİDEN HAYATA TUTUNMA FIRSATI

Bu anlamlı günde, mahallelerde ve köylerde devleti ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören muhtarların önemi vurgulandı. Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık liderliğindeki heyet, Yenişehir Mahalle Muhtarı Hacer Özseven'i ziyaret ederek, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında detaylı bilgiler verdi. Bağımlılığın türleri, etkileri ve çözüm yolları konusunda muhtar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında, YEDAM'ın bağımlı bireylere ve ailelerine sunduğu kapsamlı destek hizmetleri hakkında muhtara bilgi verildi. YEDAM'ın, bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynadığı ve birçok kişiye yeniden hayata tutunma fırsatı sunduğu vurgulandı.

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Yeşilay Kırıkkale Şubesi Başkanı Yusuf Çalık, yaptığı açıklamada; "Muhtarlarımız, mahallelerimizin ve köylerimizin nabzını tutan, halkımızın sorunlarına en yakın olan kişilerdir. Bağımlılıkla mücadelede de muhtarlarımızın desteği bizim için çok değerlidir. Bu vesileyle, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. Yeşilay Kırıkkale Şubesi, bu ziyaretle bağımlılıkla mücadelede yerel yönetimlerle iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Muhtarların farkındalık düzeyini artırarak, mahallelerde bağımlılıkla mücadele çalışmalarına daha etkin bir şekilde katkı sağlanması amaçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri