Yüksek İhtisas Hastanesi’nde temizlik alarmı!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nin daha hijyen koşullarda hizmet verebilmesi amacıyla temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.

YOĞUN ÇABA VE GAYRET GÖSTERİLİYOR

Sağlık alanında vatandaş odaklı en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hummalı bir temizlik çalışması başladı. Görevli ekipler tarafından hastanenin her bölgesinde temizlik çalışması başlatıldı. Tuvaletler, koridorlar, insan popülasyonunun yoğun olduğu bölgeler, temizlik personelleri ekipleri tarafından yoğun bir çaba ve gayretle temizleniyor.

HİZMETLER AKSATILMIYOR

Çalışmaları yerinde inceleyen Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane idarecilerinin katılımıyla, çalışmaları ve temizlik faaliyetleri yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, “Hastalarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tedavilerinin yapılabilmesi, çalışanlarımızın da daha temiz ve güvenli ortamda çalışabilmeleri için, hastanemiz tüm birimlerinde temizlik çalışmalarımız, sağlık hizmetini aksatmayacak şekilde her gün ara vermeden yapılmaktadır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri