Asperox nerede üretiliyor? Asperox hangi ülkenin?

Asperox nerede üretiliyor? Asperox hangi ülkenin?
Ev hanımlarının temizlikte vazgeçilmezi olan ve son yıllarda geçmeyen lekelerin düşmanı olarak bilinen Asperox, son günlerde merak ediliyor. Asperox’un hangi ülkede ve nereye ait olduğu sosyal medyada araştırılan konular arasında yer alıyor.

Ne işe yarıyor? Kadınlar neden tercih ediyor?

Asperox, toz ve sıvı deterjanlar, yumuşatıcılar, kireç önleyiciler, bulaşık deterjanları, çamaşır suyu, genel amaçlı temizleyiciler ve kişisel bakım ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Türkiye'de en çok tercih edilen temizlik ürünleri markalarından biridir.

asperox-hangi-ulkenin-asperox-nerede-uretiliyor.jpg

Asperox sarı güç nedir?

Asperox Sarı Güç Ultra Yağ Çözücü mükemmel performanslı formülüyle inatçı yağ ve kirleri söker atar. Ocak, fırın, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgâhı, mutfak dolapları, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tava, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet, kalorifer petekleri, duvarlar, PVC pencere kenarları (çerçeveler), spor ayakkabılarda oluşan yağ ve kirleri temizlemede güvenle kullanılabilir.

asperoks.jpg

Ne gibi özellikleri bulunuyor?

Bağımsız kuruluş tarafından yapılan test sonuçlarında Asperox Sarı Güç’ün, otomobil yüzeylerindeki yağ, balata tozu, böcek kalıntısı, uzun yolculukta oluşan kir ve lekeleri çıkardığı raporlanmıştır. Otomobillerin plakalarında ve tampon bölgelerinde, dış dikiz aynalarının arka kısımlarında, farlarında, jant bölgelerinde, otomobil içi koyu renkli koltuk yüzeylerinde, otomobil kapı içlerinde ve iç göğüs kısımlarında, motorunda bulunan kirleri çıkardığı raporlanmıştır.

sari-guc.jpg

Hangi tür lekeleri çıkartıyor?

Bağımsız kuruluş tarafından yapılan test sonuçlarına göre, bisiklet aksamında/yüzeyindeki arazi sürüşleri veya kötü hava koşullarından sonra birikmiş çamur, toprak, toz gibi kirleri, yağ ve gres kalıntılarını çıkardığı raporlanmıştır. Bisikletin, arka vites, arka tekerlek freni, zincir, zincir sütunu, ön vites, ön tekerlek freni, pedal, krank kolu, tekerlek (tel, bağlaç, jant, lastik, sibop), vites değiştirme mekanizması, fren kolu, fren kablosu, sele sütunu, sele, destek sütunu, gidon sütunu, gidon, tutma kolu, kafa sütunu, çatal, alt sütun, koltuk sütun yüzeylerinde ve aksamlarında çamur, toprak, toz gibi kirleri, yağ ve gres kalıntılarını çıkardığı raporlanmıştır

Asperox nerede kuruldu? Kaç ülkeye ihraç ediyor?

Asperox, 2005 yılında Adana'da kurulan bir şirkettir. Toz ve sıvı deterjanlar, yumuşatıcılar, kireç önleyiciler, bulaşık deterjanları, çamaşır suyu, genel amaçlı temizleyiciler ve kişisel bakım ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Türkiye'de en çok tercih edilen temizlik ürünleri markalarından biridir. Ayrıca, ürünlerini 75 farklı ülkeye ihraç etmekte.

Asperox, Türkiye'nin önde gelen deterjan üreticilerinden biridir. Şirketin Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikası, günde yaklaşık 1.500 ton deterjan üretim kapasitesine sahiptir. Asperox, ürünlerinin üretiminde çevre dostu hammaddeler ve süreçler kullanmakta.

Asperox hangi ülkede kuruldu, sahibi kim?

Asperox İsrail malı değildir. Asperox'un İsrail ile hiçbir bağlantısı yoktur. Şirketin sahibi, yönetimi ve üretim tesisleri Türkiye'de bulunmakta. Asperox, Türkiye merkezli bir markadır. Sahibi olan Beyaz Kağıt A.Ş. de Türkiye'de faaliyet gösteren bir şirkettir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.