Avrupa Birliği projeleri için eğitim

Avrupa Birliği projeleri için eğitim
 Haber Merkezi
Kırıkkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde, Millî Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Birimi Eurodesk Temas Noktası Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz tarafından AB projeleri hakkında öğrencilere eğitim verildi.

DETAYLI BİLGİLER AKTARILDI

Eğitimde, Hiçyılmaz, AB'nin eğitim ve gençlik alanlarında sunduğu hibe ve burs imkanları hakkında bilgiler verdi. Katılımcılara, proje hazırlama ve yürütme süreçleri, AB kriterleri ve değerlendirme aşamaları ile ilgili de detaylı bilgiler aktarıldı. Eğitime, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nin ilgili bölümlerinden çok sayıda öğrenci katıldı. Yoğun ilgi gören eğitimde, öğrenciler AB projeleri hakkında merak ettikleri konularda Hiçyılmaz'a sorular yöneltme imkanı da buldu.

avrupa-birligi-projeleri-icin-egitim-1.jpg

TEŞVİK ETMEK İSTİYORUZ

Eğitimin ardından bir açıklama yapan Hiçyılmaz, "AB, eğitim ve gençlik alanlarında birçok hibe ve burs imkanı sunuyor. Bu imkanlardan faydalanarak, öğrencilerimiz kendilerini geliştirme, farklı ülkelerden gelen akranlarıyla tanışma ve Avrupa'yı daha yakından tanıma fırsatı yakalayabilirler. Bu tür eğitimlerle, öğrencilerimizi bu imkanlardan haberdar etmek ve proje hazırlama konusunda teşvik etmek istiyoruz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.