Aykut Erdoğan, ilk galibiyetini aldı

Aykut Erdoğan, ilk galibiyetini aldı
 Muhabir
Kırıkkale Futbol Kulübü’nün çiçeği burnunda Teknik Direktörü Aykut Erdoğan, göreve geldikten sonra ilk galibiyetini aldı.

aykuterdogan1.jpg

3 HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda galibiyetle tanıştı. Ligde 2 galibiyeti bulunan ve 6 puanla 8'inci sırada yer alan kırmızı lacivertliler, hafta sonu lig mücadelesini yaptığı Zonguldak FK ile Ziraat Türkiye Kupası'nda da mücadele etti. Zoru başaran Kırıkkale FK, rakibini uzatma dakikalarında yenmeyi bildi.

aykuterdogan2.jpg

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Kırıkkale Futbol Kulübü’nün çiçeği burnunda Teknik Direktörü Aykut Erdoğan, göreve geldikten sonra ilk galibiyetini aldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda takımıyla yoluna devam eden Erdoğan, hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Sebat Gençlik Spor ile mücadele edecek. Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini dile getiren Erdoğan, "Bu bizlere moral oldu. Hafta sonu önemli bir maçımız var. İnşallah hanemize 3 puan yazdırarak, üst sıralara doğru yeniden yükselmek istiyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.