Bahattin Akyön, Kırıkkale için aday adaylığını açıkladı

Bahattin Akyön, Kırıkkale için aday adaylığını açıkladı
 Muhabir
Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanlığı görevinden istifa eden Bahattin Akyön, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat yaptı. AK Parti’den başvuru yapan Akyön, “İnşallah Kırıkkale için iz bırakacak işlere imza atacağız” dedi.

AKYÖN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale’de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Siyasi arena dolup taşarken, siyasi partiler yerel seçim sürecinde aday adaylık başvurularını kabul ediyor. ‘Akyön nerede biz oradayız’ ‘Kırıkkale’nin başkanı Bahattin Akyön’ şeklinde tezahüratlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştiren Akyön, kalabalık heyetle birlikte parti binasına kadar yürüdü. Burada İl Başkanı Engin Pehlivanlı, merkez ilçe başkanı Turgay Sarıaydın ve parti yönetimi tarafından karşılanan Akyön, başvuru evrakını il başkanı Engin Pehlivanlı’ya teslim etti.

bahattin-akyon1.jpg

PEHLİVANLI’DAN AKYÖN’E BAŞARI TEMENNİSİ

İlk olarak konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “31 Mart yerel seçimlerine doğru yol alıyoruz. Yarın son gün artık. Bahattin Akyön hocam başvurusunu yaptı. Bahattin hocam diyorum çünkü o bizim gençlik yıllarımızda hocamızdı. Hem spor olarak hem içinde bulunduğu Milli Gençlik Vakfında bizim hocamızdı eskiden beri tanıyoruz kendisini. Böyle bir işe niyetlendi. Kendisine başarılar diliyorum Allah gönlüne göre versin inşallah” dedi.

bahattin-akyon2.jpg

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Kendini destekleyenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akyön, Kırıkkale’nin her alanda en iyi hizmeti alması için mücadele edeceklerini söyledi. Yapacakları projeleri sine vizyon eşliğinde katılımcılara izlettiren Akyön, Kırıkkale’nin spor, kültürel, sanatsal, eğitim ve birçok noktada önemli yatırımlar alacağını dile getirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Akyön, “Kırıkkale’nin artık kabuğunu kırmaya, artık alacağı büyük yatırımlarla değişime ihtiyacı var. İnşallah bizlere şans verildiği taktirde bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

bahattin-akyon-3.jpg

HER ZAMAN KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bugüne kadar ayrıştıran olmadığını, Kırıkkale için bütünleştirici olduğunu ifade eden Akyön, “Her zaman Kırıkkale için çalıştım. Bana verilen görevlerde Kırıkkale’nin daha ileriye taşınması noktasında mücadele verdim. İnşallah yapacağımız çalışmalarla birlikte Kırıkkale Belediyesi kimsenin görmediği ve tanıyamadığı güzel yatırımlarla dolu bir belediye olacak” dedi. Konuşmalardan sonra Akyön, Pehlivanlı’ya yapacakları çalışmanın teminatı gösteren yazılı bir broşür ve Ay yıldızlı tel kırma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.