Bahattin Akyön’e manevi ödül

Bahattin Akyön’e manevi ödül
 Haber Merkezi
İslami Değerler Külliyesi Siyer-i Nebi Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, Medya Basın Federasyonu ve Kanal Siyaset tarafından düzenlenen törende ödüle layık görüldü.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kanal Siyaset tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve şehirlerin gelişimine önemli katkılar sağlayan kişi ve kurumların onurlandırıldığı ‘Şehre Değer Katanlar Ödülleri’, Kırıkkale’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde, iş dünyasından siyasetçilere, eğitimden sanayiye kadar birçok alanda başarılarıyla öne çıkan isimler ödüllerle taçlandırıldı. Şehrin önde gelen isimleri, projeleri ve şirketleri büyük bir coşkuyla ödüllerini aldı.

2-001.jpg

KIRIKKALE’NİN ARTIK DURAK NOKTASI

İslami Değerler Külliyesi Siyer-i Nebi Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, Medya Basın Federasyonu ve Kanal Siyaset tarafından düzenlenen törende ödüle layık görüldü.

Törende ödül alan isimlerden biri de Seyri Nebi Müzesi Başkanı Bahattin Akyön oldu. Müzeyi şehrin kültürel mirasına katkılarıyla öne çıkaran Akyön, “Şehre Kültürel Katkı” ödülünü aldı. Ödül töreninde yaptığı konuşmada, müzenin Kırıkkale’nin tarihini ve kültürel zenginliklerini korumak adına verdiği hizmetin önemine dikkat çekti ve Vali Mehmet Makas’ın şehre kattığı değerlerden bahsederek teşekkür etti. Akyön, “Bu ödül, müzemizin ve ekibimizin yıllardır süren çalışmalarının bir sonucudur.”

1-001.jpg

BİZİM MÜZEMİZ ARTIK DURAK NOKTASI

Şehrimizin tarihini ve kültürünü geleceğe taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Akyön, konuşmasında ayrıca Gazze’de şehit olan gazetecilere de özel bir yer ayırdı. Gazetecilerin zor koşullarda halkın gerçeklerini duyurmak için büyük fedakârlıklar yaptığını belirten Akyön, Gazze’deki çatışmalarda hayatını kaybeden gazetecilere dua ederek onları andı. “Gazeteciler, dünyaya doğru bilgi ulaştırmak için hayatlarını riske atan kahramanlardır. Gazze’de şehit düşen gazetecilere Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun” dedi. Kanal Siyaset tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve şehirlerin gelişimine önemli katkılar sağlayan kişi ve kurumların onurlandırıldığı ‘Şehre Değer Katanlar Ödülleri’, Kırıkkale’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.