Bahşılı’da çiftçilerin ihtiyaçları belirleniyor

Bahşılı’da çiftçilerin ihtiyaçları belirleniyor
 Haber Merkezi
Tarım ve Orman Bakanlığınca Türkiye’nin tarımsal kalkınmasını desteklemek ve çiftçilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" projesi kapsamında Bahşılı merkez ve köylerinde anket çalışması tamamlandı.

BAHŞILI İLÇESİNED GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" projesi kapsamında Bahşılı Merkez ve köylerinde anket çalışması tamamlandı. Bu çalışma ile bölgedeki çiftçilerin eğitim ihtiyaçlarının neler olduğu belirlenerek, bu ihtiyaçlara yönelik tarım politikaları geliştirilmesi amaçlanıyor. Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın yürüttüğü bu önemli proje kapsamında, Bahşılı'daki çiftçilere tarımsal üretim, hayvancılık, zirai ilaç kullanımı, sulama teknikleri, pazarlama ve benzeri konularda bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğitimler verilmesi planlanıyor.

bahsilida-ciftcilerin-ihtiyaclari-belirleniyor-1.jpg

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Elde edilen veriler doğrultusunda belirlenecek eğitim programları ile çiftçilerin tarımsal üretimde daha bilinçli ve verimli hale gelmeleri, tarımsal gelirlerinin artırılması ve ülke ekonomisine katkılarının sağlanması hedefleniyor. Bu projenin, Bahşılı'daki tarımsal kalkınmaya ve çiftçilerin refahına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'na bu güzide çalışması için teşekkür ediyor, tarım politikalarının ülkemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.