Bahşılı’da komutanlığa güvenlik ziyareti

Bahşılı’da komutanlığa güvenlik ziyareti
 Muhabir
Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesinde Kaymakam Fidan Bozkır, Jandarma İlçe Komutanlığı’nı ziyaret etti. Asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi alan Bozkır, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarı temenni etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması amacıyla kolluk kuvvetleri tarafından yapılan uygulamalar ile çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Kaymakam Bozkır, Bahşılı İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Komutan Teğmen Ayşe Yırtıcı’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Bozkır, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarı temenni etti.

YENİ HİZMET BİNASINI İNCELEDİ

İnşaat çalışmalarının yüzde 90 aşamasına gelinen ve teslim edilmesi için geri sayımın başladığı yeni komutanlık binasını inceleyen Bozkır, yeni binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bahşılı için güzel bir çalışmanın yapıldığına vurgu yapan Bozkır, “Bütün güvenlik güçlerimizle birlikte vatandaşlarımızın huzuru için sahadayız, görevdeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.